Apurahat

Suomen Endoproteesihoitajat ry jakaa jäsenilleen kerran vuodessa apurahoja. Vuosina 2020 ja 2021 apurahoja jaetaan maksimissaan 800€ . Yhdistyksen hallitus päättää hakijoiden määrän/kohteiden mukaan monelleko apuraha myönnetään ja apurahan suuruuden.

Apurahaa voivat hakea henkilöt, jotka ovat olleet yhdistyksen jäsenenä vähintään kaksi vuotta. Käyttötarkoitus on tekonivelpotilaan hoidon/kuntouttamisen tai oman ammattitaidon kehittäminen. Apurahaa voi hakea etu- tai jälkikäteen vuoden 2020-2021 koulutusta, kongressi- tai opintomatkaa varten tai tutkimus-, kehittämis- tai opinnäytetyötä varten. Yhdistyksen omiin koulutuksiin ei apurahaa myönnetä.  Samalle hakijalle apuraha voidaan myöntää korkeintaan kahden vuoden välein.

Apurahahakemus tulee täyttää huolellisesti, puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.  Hakemus tulee lähettää hallituksen puheenjohtajalle joko postitse tai skannattuna PDF-tiedostona sähköpostitse 30.8.2021 mennessä.

Hakemuksen voit ladata tästä

Osoite:

Hanna Metsämäki

Virnakuja 6 as 7

21200 Raisio

tai hanna.metsamaki(at)tyks.fi (myös tiedustelut apurahaan liittyen)

Hakemukset käsitellään hallituksen kokouksessa syyskuun 2021 aikana.

Apurahan saajaa edellytetään antamaan palautetta apurahakohteesta kirjoittamalla artikkeli aiheesta yhdistyksen jäsenlehteen ja/tai pitämällä aiheesta esityksen yhdistyksen koulutuspäivillä.